Столове за заведение

Какви столове да закупите за стилното си заведение така, че да привличате нови клиенти? 

Най-малките неща, привидно незабележимите детайли винаги играят огромна роля в създаването на приятна атмосфера и обстановка в едно помещение. Това универсално правило не важи само за луксозни обекти като класни заведения и кокетни кафенета, но и за всеки дом. 

Истината е, че мебелите, интериорният дизайн и цветовите десени, които ще преобладават в едно помещение, оказва страхотно влияние на психологическо ниво, особено когато се касае за бизнес локация. 

Забелязали ли сте, например, че най-оборотните и посещавани заведения много често са стилизирани в меки, топли нюанси с елементи на дърво? 

Това съвсем не е случайно. 

Всичко това създава усещане за домашен уют и топлина – качества, които подсъзнателно всички търсим да видим в едно място. 

В това отношение класическите дървени столове за заведение играят съвсем не по-малка роля. Малките детайли, като красиво изработени дървени столове от качествена, здрава суровина винаги правят добро впечатление. Това, комбинирано с приятна на допир тапицерия и удобство, когато опрете гърба си върху облегалката, допринася за приятното изживяване на клиента във Вашата локация. 

Дървени столове за заведение

Какви са предимствата на традиционните дървени столове за заведение? 

Освен че създават усещане за домашен уют, спокойствие и отлично настроение, те са изключително популярен избор на суровина и за мебели. 

Естествените дървесни материали се отличават с някои основни характеристики като:

  • Висока устойчивост и удобство
  • Красив дизайн
  • Минимални оперативни разходи
  • Лесна грижа

Столове поликарбонат или дървени столове? 

Какъв е Вашият избор: дървени столове или такива от поликарбонат предпочитате за Вашето заведение? 

Макар и двата вида да се отличават със стандартните си качества, ние като че ли клоним повече към дървените столове и сега ще Ви разкажем защо е така. 

Моделите столове поликарбонат са страхотен и достъпен избор за Вашия дом, градина, тераса или заведение. За разлика от дървените столове, които биха се амортизирали по-бързо, ако са подложени на външни фактори, столовете от поликарбонат са достъпна алтернатива за външно ползване. 

Но пък в сравнение с дървените варианти, столовете поликарбонат не са толкова изискани, не предават онова дълго търсено усещане за уют и неподправен стил. Друго интересно предимство е, че дървените столове просто изглеждат някак скъпарски. Представете си как отивате на ресторант и вместо да се натъкнете на красиви столове от масивна дървесина, например, с нежна, стилна тапицерия на седалката и облегалката, сядате на метална или алуминиева конструкция. Когато ги сравнявате, със сигурност ще намерите повече плюсове в лицето на дървените столове. Но пък, както знаете, всичко опира до финансови възможности. 

А що се касае до цялостно обзавеждане на бизнес локация, ресторант, кафене, офис помещение и прочее, разходите съвсем няма да са малко. Но пък ако искате още в началото да вдигнете летвата и да покажете истинско качество, обърнете се към дървените столове както и вариантите за индивидуална поръчка. Така ще гарантирате на обекта си разкошна визия, която няма да бъде за сметка на удобството на Вашите гости във всеки един момент.